Powered by Froala Editor

طرز تهیه ی ژامبون خانگی خوشمزه

طرز تهیه ی ژامبون خانگی خوشمزه

بسیاری از ما دوست داریم تا ژامبون و کالباس مصرف کنیم ولی قصد خریداری این خوراکی های خوشمزه را به صورت آماده و شرکتی نداریم. امروز می خواهیم یک دستور ساده و خوشمزه از طرز تهیه ی ژامبون خانگی را بررسی کرده و یاد بگیریم.

نکته: این دستور و ادویه های آن مخصوص ژامبون مرغ می باشد.

مواد لازم جهت طبخ ژامبون مرغ:

  • مرغ چرخ کرده750 گرم
  • پودر نشاستههفت قاشق غذاخوری
  • تخم مرغدو عدد
  • پودر تخم رازیانه، پودر تخم شنبلیله و پودر زنجبیل از هرکدام نصف قاشق چایخوری
  • پودر سیر یک قاشق چایخوری
  • پودر یخ ( مخلوط آب و یخ که با میکسر زده اید) هشت قاشق چایخوری
  • شکر نصف قاشق چایخوری
  • روغن مایع- هشت قاشق چایخوری
  • نمک- یک قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه و قرمز- به میزان لازم
  • هویج، قارچ و زیتون( اختیاری)به مقدار کافی
  • پسته(اختیاری) به میزان دلخواه

دستور پخت:

برای شروع ابتدا مرغ خود را چرخ کنید. بهترین انتخاب قسمت های فیله ی مرغ است. پس از چرخ کردن مرغ،آن را داخل میکر بریزید تا مواد دیگر همچون، نمک و پودر یخ را به مرغ ها اضافه نمایید و میکس کنید تا مخلوط یکدستی بدست آید.

سپس تخم مرغ ها و روغن را به آن اضافه نمایید و هم بزنید و در آخر تمامی ادویه ها و شکر را به مواد اضافه کنید و بگذارید در میکسر مخلوط گردند. بعد از آن هویج و قارچ و زیتون  را که حلقه حلقه نموده اید و پسته را که کمی خرد نموده اید، درون مواد بریزید و با قاشق هم بزنید. سپس مواد را روی  فویل آلومینیوم ریخته و آن تا دور پیچ کرده و بسته بندی کنید. برای اینکه آب به داخل آن نفوذ نکند می توانید در لایه دیگری از فویل نیز بپیچید.

در آخر آن را درون قابلمه محتوی آب در حال جوش گذاشته و حدود سی دقیقه یا بیشتر بگذارید بپزد. بعد از این مدت از آب جوش خارج کرده بگذارید تا خنک شود و سپس به مدت 12 ساعت داخل فریزر قرار دهید، پس از این مدت 24 ساعت هم داخل یخچال قرار دهید تا کاملا آماده مصرف گردد.

امیدواریم ازین لذت برده و آن را امتحان کنید.

Author

مدیر سایت

نویسنده

مدیریت سایت

(0) نظر

نوشتن یک نظر

لطفا ابتدا وارد پنل کاربری خود شوید

Powered by Froala Editor