Powered by Froala Editor

طرز تهیه کباب شترمرغ

طرز تهیه کباب شترمرغ

 

مواد لازم برای تهیه ی کباب شترمرغ برای 7 نفر :

 گوشت شترمرغ  600 گرم
 پیاز خردکرده 1 عدد
 فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
 روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
ماست 2 قاشق سوپخوری
نمک در صورت تمایل به میزان لازم

 

طرز تهیه کباب شترمرغ:

گوشت شترمرغ را به اندازه های 1×4 سانتیمتر خرد کنید و همراه با پیاز، فلفل، روغن زیتون و ماست، در ظرفی بریزید و به مدت تقریبی 6 ساعت در یخچال نگه‌دارید. آن‌گاه گوشت را به سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید. اکنون کباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بکشید و همراه با چلو زعفرانی و گوجه فرنگی کبابی، میل کنید.

 

یادآوری: می توانید از پودر تخم گشنیز و پودر زیره سبز نیز در مزه دار کردن کباب استفاده کرد. همچنین می‌توانید از برگ بو استفاده کنید و به صورت یک در میان با گوشت آن را به سیخ بکشید البته به این منظور باید از قبل برگ بوها را بخیسانید تا نرم شود اگر برگ بو در دسترس نبود از برگ نارنج یا پرتقال استفاده کنید.

Author

مدیر سایت

نویسنده

مدیریت سایت

(0) نظر

نوشتن یک نظر

لطفا ابتدا وارد پنل کاربری خود شوید

Powered by Froala Editor