Powered by Froala Editor

طرز تهیه پلو اسفندی شیراز و نکات پخت آن

طرز تهیه پلو اسفندی شیراز و نکات پخت آن

پلو اسفندی یک غذای بسیار خوشمزه مربوط به استان فارس است که مخلوطی از گوشت و غلات و حبوبات است و در آن ادویه و طعم های زیادی به کار می رود. در ادامه طرز تهیه ی این غذای اصیل شیرازی را بررسی خواهیم کرد با ما باشید.

مواد لازم برای پلو اسفندی:

  • گوشت گوسفند :400 گرم
  • پیاز :2 عدد
  • فلفل سیاه  :به مقدار لازم
  • ادویه پلویی جنوب :به مقدار لازم
  • زردچوبه :1 قاشق چای خوری
  • عدس :یک دوم پیمانه
  • نخود :یک دوم پیمانه
  • لوبیا سفید :نصف پیمانه
  • ماش :یک دوم پیمانه
  • میخک :یک هشتم قاشق چای خوری
  • پیازداغ :1 پیمانه
  • برنج :5 پیمانه
  • جو :یک دوم پیمانه
  • گندم :یک دوم پیمانه
  • کره: 100 گرم
  • روغن کرمانشاهی :به مقدار لازم

طرز تهیه پلو اسفندی شیراز:

گوشت را به همراه با نصف مقدار پیاز و زردچوبه در یک قابلمه با کمی بگذارید تا خوب بپزد. حبوبات خود را نیز در قابلمه بریزید و بگذارید تا پخته شود.
پس از طبخِ گوشت، آن را از قابلمه خارج کنید. ادویه پلویی جنوب، میخک و پیازداغ را به قابلمه بیفزایید. آبِ روی برنج خیس شده را خالی کرده و در قابلمه بریزید؛
پس از چند جوش، حبوبات پخته شده و غلات خیس شده را به قابلمه بیفزایید. نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کرده، درِ قابلمه را ببندید تا برنج و غلات کاملاً پخته و آبِ آن تبخیر شود؛
گوشت را وسط مخلوط پلو گذاشته، درِ ظرف را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بخار برنج بلند شود؛
کره را با سه قاشق سوپ خوری روغن کرمانشاهی روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. زمانی که بخار برنج بلند شد، روی آن ریخته، درِ ظرف را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا برنج به مدت 45 دقیقه دم بکشد. پس از اینکه برنج شما دم کشید  پلئ اسفندی شما آماده است. آن را در دیس بریزید و سرو نمایید.
Author

مدیر سایت

نویسنده

مدیریت سایت

(0) نظر

نوشتن یک نظر

لطفا ابتدا وارد پنل کاربری خود شوید

Powered by Froala Editor