Powered by Froala Editor

طرز تهیه باب مرغ شالتو

طرز تهیه باب مرغ شالتو

در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه ی کباب مرغ شالتو را به شما دوستان آموزش دهیم. زادگاه این کباب کشور مصر است و در ایران نیز جزو کباب های پر طرفدار به شمار می رود.

مواد لازم برای مرغ:

• پیاز
• فلفل دلمه
• جعفری
• نمک
• فلفل سیاه
• زعفران دم کرده

مواد لازم برای پر کردن داخل نوار فیله:

• پیاز داغ
• گردو
• خمیر سیر
• قارچ
• رب انار ملس

مواد لازم سس کره:

• کره ذوب شده
• لیموترش
• گوجه فرنگی
• فلفل سبز

طرز تهیه:

مرغ ها را فیله کرده و با فیله کوب آن را میکوبیم تا ورقه های مرغ کمی باز شود. سپس آن را به همراه مواد مزده دار کردنش داخل ظرفی ریخته و میگذاریم تا مواد به خوردشان رود.

در مرحله ی بعد پیاز و فلفل سبز و فلفل سیاه و نمک را به مرغ اضافه می کنیم تا آن مزه دار شود. مرغ را به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار می دهیم. برای تهیه مواد میانی جوجه کباب شالتو، کافیست موادی که در بالا ذکر شده است را با هم ترکیب کرده و رول کنیم. بعد از رول کردن مرغ ها آن ها را به سیخ بکشید.

در این مرحله شالتو را روی منقل قرار داده و کباب می کنیم. سس مخصوص شالتو را که شامل لیمو ترش، زعفران، نمک، فلفل و کره آب شده است در هنگام پخت به جوجه کباب با قلموی مخصوص آشپزی می مالیم.

در ادامه گوجه ها را به سیخ کشیده و کباب می کنیم و با کباب شالتوی خود به همراه برنج زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان

Author

مدیر سایت

نویسنده

مدیریت سایت

(0) نظر

نوشتن یک نظر

لطفا ابتدا وارد پنل کاربری خود شوید

Powered by Froala Editor