Powered by Froala Editor

طرز تهیه باسلوق ایرانی

طرز تهیه باسلوق ایرانی

در این مطلب طرز تهیه باسلوق ایرانی با طعم گلاب و گردو را مشاهده خواهید کرد. در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  • پودر نارگیل به میزان لازم
  • مغز گردو به میزان لازم
  • پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری
  • گلاب نیم لیوان
  • نشاسته دو لیوان
  • شکر دو لیوان
  • وانیل یک قاشق چای‌خوری
  • آب سه لیوان

طرز تهیه باسلوق خانگی:

یک لیوان آب و پودر نشاسته ی خود را بریزید. بگذارید تا این ترکیب به مدت یک ربع استراحت کند و مخلوط شود. بعد از ۱۵ دقیقه مواد را با همزن دستی خوب هم بزنید و مخلوط کنید. سپس شکر را با ۲ لیوان آب اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن آب و شکر، مخلوط را با همزن دستی خوب هم بزنید. سپس به داخل دیگ یا تابه انتقال دهید. تابه را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و دوباره هم بزنید. دقت کنید که از این مرحله به بعد باید سرعت عمل‌تان بالا باشد تا نشاسته‌ها گوله گوله نشوند و ته نگیرند.

همینطور که مواد را روی شعله گاز هم می‌زنید، پودر ژلاتین را با یک نصف لیوان آب به شکل بن باری ذوب کنید (با بخار آب).

ژلاتین که آماده شد، به بقیه مواد اضافه کنید. سپس گلاب و وانیل ر اضافه کنید.

وقتی همه مواد رو اضافه کردید، باسلوق را مرتب و تند روی گاز هم بزنید. وقتی غلظت مواد کمی زیاد شد، شعله گاز رو خاموش کرده و مواد را از روی حرارت بردارید.

حالا ظرف مسطحی را بردارید و پودر نارگیل را داخل آن بریزید و یک قاشق غذاخوری از مواد باسلوق را بردارید و روی پودر نارگیل بریزید. به وسیله یک قاشق دیگر مواد ریخته شده را داخل پودر نارگیل بغلتانید تا کمی سفت شود.

وقتی باسلوق کمی سفت، یک عدد مغز گردو روی باسلوق قرار دهید. به همین ترتیب همه مواد را درست کنید. شیرینی باسلوق آماده است. برای این که نرم‌تر بمانند می‌توانید داخل ظرف سربسته نگه‌داری کنید

Author

مدیر سایت

نویسنده

مدیریت سایت

(0) نظر

نوشتن یک نظر

لطفا ابتدا وارد پنل کاربری خود شوید

Powered by Froala Editor