Powered by Froala Editor

طرز تهیه ی پنکیک خوشمزه ی خانگی

طرز تهیه ی پنکیک خوشمزه ی خانگی

در ادامه ی این مطلب با ما باشید تا طرز تهیه ی پنکیک ساده ی خوشمزه را به شما دوستان آموزش دهیم. پنکیک خود به تنهایی شیرین نیست و معمولا با شیره ی افرا یا مربا و مارمالاد سرو می شود.

طرز تهیه پنکیک

  • تخم مرغ ۱ عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • آرد سفید ۱ پیمانه
  • نمک ¼ قاشق چایخوری
  • روغن مایع یا کره برای پخت به میزان کافی
  • بکینگ پودر ۱ و ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه پنکیک:

ابتدا مواد خشک را باهم مخلوط کرده و کره را آب می کنیم. تخم مرغ را با چنگال هم می زنیم و شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد کره ذوب شده را می افزاییم و هم می زنیم تا منسجم شوند. مواد مخلوط شده با شیر را داخل کاسه آرد سفید می ریزیم

و مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. (زیاد هم زدن باعث سفت شدن پن کیک ها می شود) سپس در تابه ای که مخصوص پنکیک باشد و گرد باشد یا تابه ای که در دسترس داریم را روی حرارت می گذاریم و مقداری روغن در آن اسپری می کنیم

و صبر می کنیم تا داغ شود و به اندازه یک ملاقه کوچک از مایه کیک بر می داریم و داخل تابه می ریزیم و خود مایه پخش می شود و به صورت دایره می شود. بالای سر پن کیک می مانیم چون خیلی سریع سرخ می شود.

مایه را که ریختم بعد از ۱ دقیقه بعد روی آن حفره های مانند سوزن سوزن هایی ایجاد می شود این یعنی در حال سرخ شدن است.کمی لبه آن را بر می گردانیم اگر به رنگ کاراملی یا قهوه ای در آمده بود خیلی راحت با یک کفگیر آن را بر می گردانیم

تا طرف دیگر آن پخته و کاراملی رنگ شود.پنکیک خیلی راحت بلند می شود و اصلا به تابه نمی چسبد. پنکیک که آماده شد در بشقابی قرار می دهیم و باقی مواد را نیز به همین صورت آماده می کنیم و با مربا یا عسل یا نوتلا نوش جان کنید.

Author

مدیر سایت

نویسنده

مدیریت سایت

(0) نظر

نوشتن یک نظر

لطفا ابتدا وارد پنل کاربری خود شوید

Powered by Froala Editor