Powered by Froala Editor

طرز تهیه پاکورای مرغ

طرز تهیه پاکورای مرغ

 طرز تهیه پاکورای مرغ

پاکورای مرغ یک غذای خوشمزه و خیلی راحت

 

مواد لازم برای پاکورای مرغ :

 سینه مرغ  نصف سینه مرغ
پیاز یک عدد
 آرد نخودچی ۵ قاشق غذاخوری
 آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
آب نصف لیوان
شوید و جعفری ۳ قاشق غذاخوری
پاپریکا، زردچوبه، آویشن و نمک به میزان لازم
فلفل سبز تند خردشده (اختیاری) ۲ عدد (من نزدم)

 

طرز تهیه پاکورای مرغ :

مرغ را به اندازه های دلخواه برش بزنید و داخل پیاز، ادویه ها، آردها، شوید و جعفری و آب بغلتانید (کلیه موادبالا) تا تمامی مواد به مرغ بچسبد و برای یک الی دو ساعت مرغ را داخل یخچال بگذارید تا مزه دار شود. بعد داخل روغن داغ با حرارت ملایم مرغ ها را با موادی که به آن چسبیده سرخ کنید.

Author

مدیر سایت

نویسنده

مدیریت سایت

(0) نظر

نوشتن یک نظر

لطفا ابتدا وارد پنل کاربری خود شوید

Powered by Froala Editor