Powered by Froala Editor

طرز تهیه مربای سیب زعفرانی

طرز تهیه مربای سیب زعفرانی

در این مطلب برای شما دوستان عزیز طرز تهیه ی مربای سیب خوشمزه به با طعم زعفران را آماده کرده ایم که امیدواریم لذت ببرید. در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم برای مربای سیب زعفرانی:

  • سیب   1 کیلو
  • شکر   1 کیلوگرم
  • گلاب  نصف پیمانه
  • زعفران غلیظ  1 قاشق مرباخوری
  • آب 2 پیمانه

نکته: برخی مقدار بسیار کمی (به اندازه یک سوم قاشق چایخوری) جوهر لیمو اضافه میکنند.

طرز تهیه مربای سیب:

اول از همه آب و  شکر را روی شعله قرار دهید تا بجوشد و سپس سیب های از پیش شسته شده ی خود را به اندازه ی دلخواه خرد کرده و دانه ی آن ها را جدا کنید. (پوست بگیرید هم بهتر است).

پس از جوش آمدن آب و شکر سیب ها را به آن اضافه کنید و به مدت یک ساعت بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود.

حتما در هنگام پخت کف هایی که رو ی مربا می آیند را با قاشق بگیرید تا مربا شفاف شود.

بعد از اینکه سیب ها پخت در مرخله آخر پخت زعفران را به همراه جوهر لیمو و گلاب به مربا اضافه کنید و بعد ظرف را از روی حرارت بردارید. و وقتی مربا سرد شد آنها را در ظرف های درب دار تمیز و خشک در یخچال نگهداری کنید.

Author

مدیر سایت

نویسنده

مدیریت سایت

(0) نظر

نوشتن یک نظر

لطفا ابتدا وارد پنل کاربری خود شوید

Powered by Froala Editor