Powered by Froala Editor

طرز تهیه ی سوپ ورمیشل مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه ی سوپ ورمیشل مجلسی و خوشمزه

در ادامه ی این مطلب طرز تهیه ی سوپ خوشمزه ی ورمیشل که اصطلاحا به آن سوپ رشته ام می گویند مشاهده خواهید کرد. این سوپ یکی از پر طرفدارترین ها محسوب می شود.

مواد لازم:

  • سینه مرغ ۲۵۰ گرم
  • هویج متوسط ۲ عدد
  • گوجه فرنگی بزرگ ۱ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • رشته ورمیشل خرد شده ۱ پیمانه
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
  • جعفری و لیمو ترش برای طعم دهی و تزیین

دستور پخت:

ابتدا دو لیوان آب جوش را به همراه مرغ و مقداری زردچوبه می گذاریم تا به مدت یک ربع بجوشد و مرغ کمی پخته شود.

در مرحله بعد مرغ را از آب خارج کنید و در ظرفی دیگر که قصد دارید سوپ خود را در آن طبخ نمایید کمی روغن اضافه کنید و پیاز های خورد شده ی نگینی را بیفزایید و بگذارید تا کمی تفت بخورد.

سپس کمی زردچوبه به پیاز خود اضافه کنید و آن را تفت دهید تا یکدست شوند. در مرحله بعد مرغ را ریش ریش کنید و به قابلمه حاوی پیاز اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.

پس از اینکه مرغ را کمی تفت دادید ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید. در ادامه گوجه فرنگی را پس از گرفتن پوست به صورت ریز خرد کنید. هویج و سیب زمینی را هم پس از گرفتن پوست به صورت مکعبی خرد کنید.

پس از گذشت ۲۰ دقیقه گوجه فرنگی را به همراه هویج به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید هویج کمی نرم شود ، در ادامه پس از گذشت ۱۵ دقیقه سیب زمینی را اضافه کنید. مجددا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سیب زمینی هم پخته شود.

در این مرحله رب گوجه فرنگی را با مقدار کمی روغن تفت دهید و به همراه نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کنید. در این مرحله رشته ورمیشل را نیز اضافه کنید و سوپ را مخلوط کنید تا مواد سوپ یکدست شود و رشته ها به هم نچسبند.

پس از گذشت پانزده دقیقه زیر سوپ خود را خاموش کنید و سوپ شما اماده ی میل کردن است. کنار این سوپ ماست یا جعفری و آبلیمو هم سرو می کنند. نوش جان

Author

مدیر سایت

نویسنده

مدیریت سایت

(0) نظر

نوشتن یک نظر

لطفا ابتدا وارد پنل کاربری خود شوید

Powered by Froala Editor